Prinsessaleikit

Prinsessavuode. Vuoteessa silkkiset lakanat ja silkkisten lakanoiden päällä huolellisesti asetellussa rivissä iloisen värisiä, monenmuotoisia ja -kokoisia suristimia.

Itsensä rakasteleminen, jos mikä, ansaitsee viisaasti valitut puitteet sekä huolellisen valmistautumisen.

Prinsessa katsoo hopeiseen kuvastimeen. Kalvakat huulet eivät kiihota. Samettisesta pussukasta hän kaivaa esiin tuhmimman punan ja maalaa sillä huulensa. Villi virne ratkaisee loput. Ensimmäinen kiimatippa vuotaa prinsessan silkkipöksyihin.

Prinsessa käy vuoteelle istumaan. Hänen kätensä vaeltaa pehmeästi rinnoille. Käsi sivaltaa rintaa, sitten toista. Seitsemäntoista kertaa. Kiima alkaa myrkyttää hänen ruumistaan ja sieluaan. Pakoa ei ole, eikä sitä haluta.

 

Prinsessan isä on erityinen kuningas. Tämä pääsi rakkaan drag queeninsä kanssa naimisiin sillä ehdolla, että heidän tuleva adoptiotyttärensä laitettaisiin naimaikäisenä linnan korkeimpaan torniin odottamaan Unelmien Prinssiä: vastakohtaa, eri vehkein varustettua. Tätä perusteltiin sillä, että yhden erityisen valtiaan valtakunta vielä kestää, mutta ei missään nimessä kahta.

Prinsessan päivät tornissa kuluvat piinallisen hitaasti. Viisi vuotta on jo kulunut. Tekemistä kiven sisässä ei juuri ole, ainakaan ennen kuin prinsessa keksi oman lihansa ilot.

Prinsessa käy makuulle vuoteeseen ja sivelee itseään kaikista hyvistä paikoista. Hän rakastaa pakaroitaan ja rintojaan, joita hän lyhyillä kynsillään raapii ja puristaa. Hän raatelee rintakehäänsä vatsaan saakka. Ihoon tulee ensin punaisia rantuja, lopulta pari muutaman veripisaran vuotavaa naarmua. Kipu tuntuu lempeänä ylä- ja alasydämessä. Etenkin alasydämessä.

Oikea käsi liikkuu kohti sykkivää klitorista, ja vasen puristaa nännejä vuorotellen. Tälläkin kertaa prinsessa miettii Unelmien Prinssiä: kuinka hän repisi oven sijoiltaan, ja huomattuaan linnanneidon kävisi tämän kimppuun välittömästi. Ottaisi kunnon otteen tukasta ja suutelisi, sitten purisi kaulaan. Riisuisi ja heittäisi vuoteelle makaamaan. Kävisi päälle ja ottaisi haluamansa. Panisi vihreällä kyrvänkaltaisella painaen kädellä prinsessan päätä patjaan. Panisi ensin pilluun ja hieroisi peukalolla klitorista. Huohottaisi korvaan ja kehuisi prinsessan kaunista vittua ja persettä. Panisi perseeseen melko varovasti, mutta kuitenkin äärimmäisen himokkaasti. Sanoisi: uuh, mä panen sua perseeseen pikkulutkaprinsessa, ja sä tykkäät siitä, senkin likainen pikku piikatyttö.

Prinsessa tarttuu pinkkiin glitterjellydildoon ja työntää sen sisälleen. Hän on aivan kiimoissaan ja kiihottuu vain lisää kuullessaan lotinaa dildon painuessa sisään ja ulos, sisään ja ulos, sisään ja ulos. Oikean käden etu- ja keskisormi nytkyttävät hurjalla tempolla alasydäntä.

Tämä ei riitä. Prinsessa haluaa lisää – prinsessa haluaa perintökalleudet.

Kirkuvanpunaiset kynnet kiiltävät kuunvalossa, kun prinsessa painaa mummovainaansa helmikaulakorua anaaliinsa. Isot pyöreät helmet saavat prinsessan lähestulkoon kyynelehtimään. Klitoris sykähtelee jokaisen helmen kohdalla. Välillä helmiä vedetään ulos, kunnes ne pujotetaan yksitellen uudestaan sisään. Prinsessa käynnistää suosikkisuristimensa ja painaa sen klitorikselleen.

Unelmien Prinssillä olisi ainakin kolme erilaista kyrväkettä. Niistä paksuin ja pisin olisi suonikas ja se painuisi prinsessan peräaukkoon yhtä suloisesti, yhtä pehmeästi kuin isoäidin helmet. Prinsessan läpi virtaa kuumuus ja pienet nykäykset alkavat osoittaa kohti huippua. Unelmien Prinssillä olisi anaaliseksiviehtymys, ja terävät kynnet… Unelmien Prinssi ei hellittäisi kunnes…

Orgasmin tullessa prinsessa puree jellydildoa, jottei huutaisi. Kerran portinvartija säikähti huutoa ja hälytti kuninkaan paikalle. Silloin jälkihekuma keskeytyi ikävästi.

Prinsessa vetää ulos loputkin helmet. Hän vilkaisee ovelle – ei ketään, vieläkään. Vielä joskus ovesta tulee Hänen Unelmiensa Prinssi, tulee ja ottaa. Prinsessa hekumoi tällä haaveella hetken, kunnes menee kylpyhuoneeseen pesemään itsensä ja rakkaat lelunsa.

Ehkä jo huomenna.

 

 

Fredriikka