Fittresenärer

Du lägger dig ovanpå mig i den smala kupébädden. Din rygg trivs egentligen inte med att ligga ovanpå, men den lilla golvytan upptas av våra resväskor så alternativen är få. Utanför försvinner trädtopparna in i kvällshimlen och tåget dunkar mjukt mot rälsen. Kupédörren är låst och våra biljetter redan granskade, så du klär obekymrat av mig alla mina kläder. De vita lakanen är ännu svala mot min hud. Jag vet att det är ett firande, vi kom helskinnade ut ur Kemi. Jag har träffat din familj och sett radhuset du växte upp i. Jag tog i hand med din fasters man som kort efter dunkade din pappa skrämmande hårt i ryggen, och jag vill fortfarande vara med dig. Du visade mig din gamla högstadieskola och jag gjorde imma på fönsterglasen medan du pekade ut bänken under trappan där de ensamma barnen satt. Nu är vi på väg hem. Du kysser mig hårt ovanför bröstet innan du suger tag i bröstvårtan. I fyra nätter har vi sovit på varsin hård och smal säng i ett lyhört rum. Du trycker låret mot mitt skrev men väntar på att föra ner handen för du vet hur kåt jag blir när du retas.

Jag tänker på din fasters ord till sin man. Keskustellaan sit kotona, hur min blick genast letade efter blåmärken, rivsår. Den enda som fick se oss röra vid varandra var din kusin. Du och jag låg och viskade om nätterna, jag ville veta allt om dem samtidigt som jag förfärades över allt jag hörde. Vem är du egentligen? skrattade jag nervöst och du gav mig en förebrående blick som jag genast sopade undan med en lång kyss över det lilla avståndet mellan sängarna. Först den tredje natten vågade du ha sex stående på den lilla golvytan. Jag klagade på att vi inte hade något att stödja emot men du sa att sängarna skulle slå emot väggarna och väcka dina föräldrar. Till slut bad jag dig sätta dig på golvet så att du kunde stödja dig på dina armar medan jag masserade din klitoris. Jag förde in andra handens tumme inuti dig och tryckte mitt långfinger mot ditt anus. Du vred ansiktet mot taket och jag nästan önskade att din mamma skulle ha kommit in, portat dig från staden för evigt och känt sig förödmjukad resten av sitt liv. Men du var knäpptyst och jag vågade inte annat än ta efter.

Till slut svankar jag så mycket att din hand oundvikligen träffar min fitta. Det är obekvämt men absolut värt det. På vägen upp hade du varit för nervös för att överhuvudtaget ligga ner, men nu glider dina fingrar djupt in och får min klitoris att svälla ytterligare när de rör sig av och an inuti mig.

Mitt i allt skymtar du en stor sjö där utanför, spegelblank mellan träden och med tät dimma liggande över ytan. Solen har försvunnit bakom träden. Vi sätter oss vid fönstret, du lutad mot väggen och jag i din famn, din hand mellan mina ben. Med blicken fastklistrad vid sjön för du in alla fyra fingrar, samtidigt som din tumme inte lämnar min klitoris.

Tåget kör in i en stad, vi bryr oss inte om vilken. Dina händer väntar tills den rasslande nyckelknippan passerat genom korridoren i takt med konduktörens steg. Tåget stannar med ett ryck och ett gnisslande och för en kort stund är det alldeles tyst innan dörrarna pyser och öppnas. Dina fingrar fokuserar enbart på klitoris nu och jag är svettig under låren. Perrongen ligger på andra sidan och utanför vårt fönster vilar bara tysta skenor och nersläckta hus. Korridoren utanför fylls av röster. Jag är nära att komma. Någon frågar något på finska. Jag tänker på din farfars ord till dig. Eiks vieläkään miestä? Jag hade tryckt ner händerna i bakfickorna och stirrat ner i parkettgolvet. Du får mig att flämta till och sträcka armen ytterligare bakåt för att få ett grepp om din nacke. Tunga rullväskor släpas genom korridoren och stöter ihop med vår kupédörr. Jag föreställer mig hur min fukt rinner ner i lakanen, bildar en fläck, men sedan kan jag inte längre tänka på något annat än dina fingrar. Jag kniper ihop ögonen trots att något som kanske är månen reflekteras i husfönstren intill stationen. Min mun är öppen men jag släpper inte ifrån mig ett ljud när jag kommer. Min fria hand greppar hårt om din för att få den att stanna upp. Du biter mig lätt i nacken.

 

 

Nicki Unicorn
Tekstin kuva etusivulla: Anonymous Narwhal